Pana cand “Netul” ne va desparti !

“Trăim într-o eră în care pizza ajunge acasă mai repede decât poliţia”… asta nu am zis-o eu ci este idea lui Jeff Marder. Nu pot spune dacă are sau nu dreptate, pentru că din fericire până acum am comandat numai pizza.

Eu am alta în schimb: „trăim într-o eră în care credem că dacă l-am pierdut pe Dumnezeu o să îl putem găsi pe Google” by Ana.

Nu ştiu câţi dintre noi suntem dependenţi de Facebook, însă cred că suntem o mulţime cei care nu ne-am putea imagina viaţa fără o conexiune la internet. Cumpărăm online, gătim în stil online, citim online, ne exprimăm online şi mai nou trăim online.

Viaţa, sau mai bine zis manualul de utilizare a unei vieţi îl poţi găsi acum online şi e free download.

Iubirea e şi ea online… Abia mai respiră Google-ul de atâtea informaţii despre relaţii. Sunt 100 de bloguri şi site-uri cu şi despre reţete culinare, însă sunt mii cu şi despre reţete pentru relaţii fericite.

Manualul de utilizare al unui obiect electrocasnic este cât un biletul de tramvai acum, în schimb manualele de utilizare ale unei relaţii sunt extrem stufoase…

Dacă până nu demult iubirea, relaţia, căsnicia erau noţiuni greu de definit azi nu, azi eşti la un click distanţă de informaţie.

Vrei să şti dacă sunteţi compatibili, nimic mai simplu sunt sute de aplicaţii care după introducerea datelor voastre din buletin îţi dau verdictul. – „vă potriviţi în proporţie de 30% „

Vrei să şti dacă partenera/ul îţi este fidel/a?… ok atunci ai la îndemână zeci poate sute de articole de genul „7 semne că te înşeală”, „10 semne că îţi este infidel”

Sau…

Dacă tocmai ce ai primit o pereche deosebită de papuci de la iubit/a şi suferi precum un câine nu te panică. Ştergeţi lacrimile şi treci la treabă… Câţiva deştepţi te vor învăţa cum să faci retur papucilor primiţi, nu de alta dar acum eşti cetăţean european şi ai drepturi. Scrii frumos pe Google „îl/o vreau înapoi” şi o să găseşti acolo idei cum să îţi faci fostul/fosta să vină înapoi distrus de remuşcări.

Şi acum stau şi mă întreb baby: „Noi 2 suntem proşti, sau de ce uneori nu reuşim?” „Noi doi de ce mai plătim abonamentele la internet dacă nu ştim să îl folosim?” „Cu atâta informaţie pusă la dispoziţie ce scuze avem că uneori lucrurile merg prost?”

Uite cum stă treabă: Îţi propun ca de azi să uităm tot ce a fost până acum! De azi viaţa noastră se va schimba, pentru că vom folosi şi noi internetul şi totul va fi al naibii de bine.

Imagine

 

Am găsit deja câteva super articole pentru noi doi dragul meu:

– „30 de sfaturi pentru a avea o relaţie perfectă”

– „5 lucruri pe care să nu le faci într-o relaţie”

– „6 cele mai mari greşeli pe care le fac femeile când vine vorba de bărbaţi”

– „5 motive pentru care nu mai faceţi sex”

Aşa că dă-l încolo iubitule pe Neagu Djuvara, cu tot cu cartea lui pe care tocmai o citeşti… Hai să stăm pe net şi ai să vezi că o să fim fericiţi până la adânci bătrâneţi sau până când  ne cade netul, Doamne fereşte!

Imagine

One thought on “Pana cand “Netul” ne va desparti !

Leave a comment